Matsäljare till Strömstad Mat


Vi är den nya färskvarubutiken i området där övergångarna mellan Norge och Sverige är som mest täta. Som en del av Eurocash-Gruppen, vars erbjudande fokuserar på gränshandel, kommer vår nya butik erbjuda ett brett och inspirerande sortiment till riktigt bra pris – hos oss ska det smaka utan att kosta mer. Med engagemang, mod och generositet vill vi visa våra kunder vägen till en bättre matupplevelse.


Vi söker dig med två pigga ögon och ett intresse för mat.

Som matsäljare på Strömstad Mat är du alltid matbutikens ansikte utåt, det innebär möten med kunden, maten och övriga matsäljare i butikslaget. Du är nyfiken och vill därför veta mer om mat och människor. Du behöver inte vara kock eller psykolog, men ditt intresse är äkta.

Din arbetsplats kommer att stödja dig i din roll med ett rationellt och inspirerande kundvarv, samt ett brett och roligt sortiment. Arbetsplatsen kommer också innehålla ett chef- och ledarskap som ska ta fram det bästa av dina egenskaper i mötet med kunder, maten och dina kollegor.

Mer om dina personliga egenskaper
Du är en serviceinriktad person med ett stort kundfokus och vi ser gärna att du har ett intresse för mat. Att arbeta tillsammans i ett butikslag förenklas om du tycker om att samarbeta. Rollen som matsäljare innebär att ta ansvar och att vara noggrann i arbetet.

Mer om dina kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller service. Har du tidigare yrkeserfarenhet inom dagligvaruhandel/detaljhandel eller annat serviceyrke inom t.ex. hotell/restaurang är det värdefullt. Du är van att arbeta professionellt med stort fokus på det dagliga arbetet.

Möjligheter inom Eurocash Gruppen
Koncernen innehåller flera olika butikskoncept för att skapa värde för kunden. Just nu är verksamheten inne i en expansiv fas med flera planerade nyöppningar av butiker de kommande åren. För dig som utvecklas i din roll som Matsäljare på Strömstad Mat, innebär det också vidare utvecklingsmöjligheter för framtiden.

Välkommen med din ansökan!

Krav
-Avslutad gymnasieutbildning

Meriterande
- Utbildning med inriktning mot handel och-/eller service.
- Tidigare arbetserfarenhet inom dagligvaruhandel/detaljhandel eller annat serviceyrke inom t.ex. hotell/restaurang

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Mer information finner du på www.eurocash.se

Observera att jobbet.se inte ansvarar för denna rekrytering men vid tekniska problem, vänligen ring jobbet.se på 018-100 112.