Avdelningsansvarig till Strömstad Mat


Vi är den nya färskvarubutiken i området där övergångarna mellan Norge och Sverige är som mest täta. Som en del av Eurocash-Gruppen, vars erbjudande fokuserar på gränshandel, kommer vår nya butik erbjuda ett brett och inspirerande sortiment till riktigt bra pris – hos oss ska det smaka utan att kosta mer. Med engagemang, mod och generositet vill vi visa våra kunder vägen till en bättre matupplevelse.


Vi söker dig med två pigga ögon, ett intresse för mat samt för att leda helheten.

Som avdelningsansvarig ansvarar du för en eller fler av våra avdelningar. Du leder arbetet på avdelningen och ansvarar för att avdelningen sköts på rätt sätt. Du har beställnings- och dukningsansvar för avdelningen, samt att dina kollegor lever upp till kraven i sin roll som matsäljare. Din arbetsplats kommer att stödja dig i din roll med ett inspirerande kundvarv, samt ett brett och roligt sortiment. Arbetsplatsen ska också innehålla ett chef- och ledarskap som tar fram det bästa av dina kollegors egenskaper i mötet med kunder, maten och dina kollegor.

Mer om dina personliga egenskaper.
Du är en serviceinriktad person med ett stort kundfokus och vi ser gärna att du har ett intresse för mat. Som avdelningsansvarig har du en god samarbetsförmåga. Du leder och utvecklar dina medarbetare på ett engagerat och framgångsrikt sätt. Rollen som ansvarig innebär även att du tar ansvar för din avdelning och skapar en god arbetsmiljö, där kunder och medarbetare trivs.

Mer om dina kvalifikationer.
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning handel och-/eller service. Du har tidigare arbetat som chef/ledare och arbetar professionellt med stort fokus på trivsel i det dagliga arbetet.

Möjligheter inom Eurocash Gruppen.
Koncernen innehåller flera olika butikskoncept för att skapa värde för kunden. Just nu är verksamheten inne i en expansiv fas med flera planerade nyöppningar av butiker de kommande åren. För dig som utvecklas i din roll som Matsäljare på Strömstad Mat, innebär det också vidare utvecklingsmöjligheter för framtiden.

Välkommen med din ansökan!

Krav
-Avslutad gymnasieutbildning
-Tidigare yrkeserfarenhet som chef/ledare

Meriterande
- Utbildning med inriktning mot handel och/eller service
- Tidigare arbetserfarenhet inom dagligvaruhandel/detaljhandel eller annat serviceyrke inom t.ex. hotell/restaurang

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Mer information finner du på www.eurocash.se

Observera att jobbet.se inte ansvarar för denna rekrytering men vid tekniska problem, vänligen ring jobbet.se på 018-100 112.