Säljchef till Strömstad Mat


Vi är den nya färskvarubutiken i området där övergångarna mellan Norge och Sverige är som mest täta. Som en del av Eurocash-Gruppen, vars erbjudande fokuserar på gränshandel, kommer vår nya butik erbjuda ett brett och inspirerande sortiment till riktigt bra pris – hos oss ska det smaka utan att kosta mer. Med engagemang, mod och generositet vill vi visa våra kunder vägen till en bättre matupplevelse.


Vi söker dig med två pigga ögon, ett intresse för mat samt viljan och kunskapen att ansvara för helheten.

Som säljchef ansvarar du för att leda den dagliga driften för din avdelning och du deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet tillsammans med dina medarbetare. Detta innebär t.ex. beställning och dukning av varor, utföra kassaarbete och lägga schema. Tillsammans med avdelningschefer och matsäljare skapar du en daglig arbetsmiljö som ger bästa kundbemötande, som blir till försäljning och resultat.

Som säljchef ingår du i butikens ledningsgrupp och arbetar tätt tillsammans med butiksledningen för att affärsidé och konceptet följs i matbutiken. Du är delaktig i budgetarbete, sälj- och personalplanering. Säljchefen säkerställer att matbutiken motsvarar kundernas förväntningar, följer uppsatta mål och vårdar matbutikens resurser.

Som säljchef på Strömstad Mat kan du arbeta inom fyra olika butiksområden:

- Kassa/administration
- Kolonial
- Färskvaror
- Deli

Rollerna liknar varandra med några ansvarsområden skiljer sig åt.

Säljchef Administration/kassa
I rollen ansvarar du för kassalinjen, samt all fakturahantering. Mötet med matsäljaren i kassan är det avslutande, och ofta det som kunden minns mest av butiksbesöket. Rollen innebär också arbete med kontroller, kontering, attestering, etc. Är du intresserad av att jobba med denna inriktning krävs erfarenhet inom kassaredovisning.

Säljchef Kolonial
Kolonialavdelningen består av flera underavdelningar med bland annat konfektyr, dryck, torrvaror, rengöringsmedel, tvättmedel, drycker, barnmat, godis, special och djurmat. Som säljchef kolonial har du ett helhetsansvar i det dagliga arbetet. Det omfattar beställningar, varumottagning och dukning av matbutiken, samt hantering av lager enligt beskrivna riktlinjer.

Säljchef Färskvaror
I rollen ansvarar du för egenkontrollprogram och genomför egenkontroller för att säkerställa att de livsmedel som du tillhandahåller är säkra och följer god hygienpraxis. Du ansvarar för genomförande, kontroll och uppföljning.

Säljchef Deli
I rollen ansvarar du för matbutikens samtliga manuella avsnitt. Kött, chark, ost, fisk, skaldjur och färdiglagad mat. Området Deli är butiken "spets", dess unikitet. Du ansvarar för områdets generella dukning och innehåll, stöttar och vägleder avdelningsansvariga i inköpsarbetet och sortimentsutvecklingen, samt motiverar och tränar matsäljare i deras dagliga mat- och kundmöte.

Kvalifikationer
Du har flera års erfarenhet av chef- och ledarskap inom liknande område, inklusive personalplanering från en större arbetsplats. Du är strukturerad och van vid att fatta beslut. Du har en god ekonomisk förståelse och klarar av ett högt arbetstempo. Du har lätt för att inspirera och utveckla dina medarbetare, duktig på att driva försäljning och har alltid kunden i fokus. Du är van att ha många bollar i luften och inte rädd för nya utmaningar.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Möjligheter inom Eurocash Gruppen.
Koncernen innehåller flera olika butikskoncept för att skapa värde för kunden. Just nu är verksamheten inne i en expansiv fas med flera planerade nyöppningar av butiker de kommande åren. För dig som utvecklas i din roll som Matsäljare på Strömstad Mat, innebär det också vidare utvecklingsmöjligheter för framtiden.

Välkommen med din ansökan!

Krav
- Flera års erfarenhet av chef- och ledarskap inom liknande område
- Erfarenhet av personalplanering från en större arbetsplats

Meriterande
- Erfarenhet av kassaredovisning
- Gedigen erfarenhet i området färskvaror
- Styckningskunnig
- Arbetslivserfarenhet inom handel
- B-körkort

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Vi har kollektivavtal med Handels.

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Mer information finner du på www.eurocash.se

Observera att jobbet.se inte ansvarar för denna rekrytering men vid tekniska problem, vänligen ring jobbet.se på 018-100 112.