Spontansökan - Avdelningsansvarig matsäljare

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår matbutiken Strömstad Mat och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB.

Som avdelningsansvarig matsäljare har du möjlighet att ansvara för en eller fler av våra avdelningar. Du leder du det dagliga arbetet på avdelningen och ansvarar för att avdelningen sköts på rätt sätt samt att kollegor lever upp till ett gott kundbemötande.

Du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service. Jobbet är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Det krävs ett högt ansvarstagande och ett engagemang för att bibehålla butikens välkomnande atmosfär. Att arbeta med olika uppgifter på avdelningarna känns roligt och spännande för dig.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete.

Personliga egenskaper
Du har en stark servicekänsla och ett gott kundbemötande är en självklarhet för dig. Du trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete i en dagligvarubutik, och har god förståelse för försäljning.

Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Krav
Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller inom livsmedelsbutik.

Meriterande
Styckningskunnig.
Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Vi har kollektivavtal med Handels.

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Sök detta jobb"!

Läs mer på https://www.willys.se/jobb