Spontansökan - Matsäljare

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår matbutiken Strömstad Mat och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB.

Som matsäljare på Eurocash är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service. Jobbet är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Det krävs ett högt ansvarstagande och ett engagemang för att bibehålla butikens välkomnande atmosfär.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete.

Personliga egenskaper
Som matsäljare är du serviceinriktad och har bra samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarsfull, ärlig har alltid kundnöjdhet i fokus. Du är flexibel och van att ha många bollar i luften. Ett stort matintresse är en fördel.

Kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch och erfarenhet av arbete i dagligvarubutik samt god förståelse för försäljning.

Ett gott kundbemötande är en självklarhet för dig.

Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Krav

Meriterande
Tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln eller inom livsmedelsbutik. Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel. Erfarenhet av arbete i dagligvarubutik. B-körkort.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Vi har kollektivavtal med Handels.

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Sök detta jobb"!

Läs mer på https://www.willys.se/jobb