Café-/ Restaurangbiträde

Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Vi söker glada och engagerade serviceproffs som vill arbeta som Café- & Restaurangbiträde under våren 2018!

Gillar du att jobba i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och gillar att jobba med service. I vår anläggning finns det många möjligheter för just det och då kan du vara den vi letar efter.

I våra Fastfood avdelning ingår flera olika caféer och restauranger som serverar hamburgare, sushi, wok, sallader, wraps och hembakade kakor mm. Vi kommer att ha många roliga mässor och arrangemang här på Stockholmsmässan så därför vill vi utöka vår personalstyrka med dig som är driven och som vill arbete som ett serviceproffs hos oss.

Dina arbetsuppgifter är att arbeta med gästen i fokus på något av våra caféer eller restauranger. Du ser till att våra enheter är rena, snygga och påfyllda med rätt sortiment. Du står i kassan, tillverkar kaffedrycker, serverar lunch eller gör hamburgare, sushi beroende på i vilken restaurang du just den dagen arbetar. Här har du stora möjligheter att lära dig många roliga arbetsuppgifter inom restaurang.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar och läser engelska obehindrat.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som gillar service, för du kommer vara en viktig del för våra gästers helhetsupplevelse på Stockholmsmässan. Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor.

Vi erbjuder arbete vid bla följande evenemang: http://www.stockholmsmassan.se/program. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 5-8 timmar. Vi har inte verksamhet varje dag utan det varierar vecka för vecka beroende på vilka mässor vi har i huset,

Intervjuer kommer att ske i januari och för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kan du maila till fastfood@massrestauranger.se

Välkommen till oss!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
11 dagar - 3 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.massrestauranger.se