Diskare med erfarenhet

FairClean är ett dotterbolag till Mässrestauranger AB som driver restaurangverksamheten på Stockholmsmässan, Malmömässan och i Stockholms Stadshus. I gruppen ingår även Teaterbaren i Kulturhuset i Stockholm samt Engsholms Slott på Mörkö.

FairClean startades 2010 med huvuduppgift att förse moderbolaget och dess systerverksamheter med professionell disk- och lokalvård. 

Vi söker nu fler duktiga diskare!

FairClean AB är ett disk- och städföretag som på uppdrag av moderbolaget Mässrestauranger AB sköter disk och städ på de restaurangenheter som drivs av företaget på Stockholmsmässan.

FairClean är en betydelsefull leverantör av disk och städtjänsterna i bolaget och nu behöver vi utöka företaget med fler diskare. Som diskare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av disk och övriga lokalsysslor på våra olika arbetsplatser. Du kommer att vara en viktig medarbetare för FairClean och våra kunder.

Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som diskare, du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel då kan det här vara ett jobb för dig. Krav är att du kan tala och läsa svenska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Jobbar du hos oss en tid finns möjlighet till att bli en person med mer ansvar och viss arbetsledning vid större evenemang.

Som diskare hos oss är du en viktig del i vår verksamhet och du kommer också jobba med diskplock, att transportera och fylla på lagret vid stora leveranser, möblering samt hjälpa till med möblering, städ och storstädningar. Det innebär att en god fysik krävs för att kunna utföra ett bra arbete hos oss.

Utbildning sker på plats. Meriterande är om du arbetat inom serviceyrket tidigare och med liknande arbetsuppgifter som vi söker. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss.

Eftersom våra företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är extra vid behov enligt kollektivavtal.

Vi erbjuder arbete vid bla följande evenemang: http://www.stockholmsmassan.se/program. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 5-8 timmar.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i början av januari så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag! Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig för intervju.

Välkommen till oss!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
11 dagar - 3 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.fairclean.se