Projektledare till Bankett & Eventavdelningen

Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Vi söker en organiserad och kvalitetsmedveten Projektledare till Sveriges främsta mässrestaurangföretag!

Bankett & Eventavdelningen ansvarar för mat och dryck till en omfattande konferens-, bankett- och kongressverksamhet på Stockholmsmässan. Detta inkluderar även catering till mässor och mötesrum, lunchmatsal samt exklusiva arrangemang på närliggande Älvsjö Gård. Bankett & Event är en av tre avdelningar på Mässrestauranger.

Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda. Du samarbetar både med kollegor i det egna företaget och med Stockholmsmässans medarbetare. Du rapporterar till Bankettchefen.

Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och många års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten. Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut.

Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten, kalkylering och offertskrivning samt har hög servicenivå. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt. Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.

Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå samt dokumenterade mat-/ och dryckeskunskaper är meriterande. Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program.

Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad.

Välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande och anställning sker enligt överenskommelse.

Välkommen till oss!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
6 mån provanställing
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.massrestauranger.se