IT support

Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Vi söker dig som vill supporta vår IT verksamhet och älskar att arbeta i servicebranschen!

Nu söker vi dig som brinner för IT support och systemstöd och vill ingå i vår inspirerande företagsgrupp med stor laganda. Vill du jobba och utvecklas tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter
I rollen som IT support kommer Du att arbeta operativt och ha hand om både IT kassasystemfrågor, Officepaketet och telefoni frågor på samtliga av våra företag.

Du arbetar tillsammans med vår IT ansvariga med nätverksadministration, underhåll, utveckling och support till våra användare samt implementering av ny teknik och programvaror.

Kassasystem med tillhörande utrustning är en omfattande fråga i alla våra bolag och det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet av kassasystem. Vi arbetar med Anker solutions och Trivec idag och det här kommer att bli en stor del av ditt arbete att hantera.

Projektgenomförande
En del i tjänsten är att tillsammans med IT ansvarig genomföra/ implementera projekt som syftar till den digitala utvecklingen, tex har vi nyligen uppdaterat vårt CRM system och vår Web-shop. Det betyder att du behöver vara lyhörd på kundens behov och krav för att kunna genomföra implementeringen så effektivt och framgångsrikt som möjligt och självklart har du en förmåga att samarbeta i grupp. Meriterande är om du har branscherfarenhet inom restaurang.

Utbildning/ erfarenhet
Vi söker dig som har relevant utbildning för uppdraget och har tidigare erfarenhet av att jobba med support. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du är trygg i IT-rollen och gillar att ha "många bollar i luften". Du är van att samarbeta och att gemensamt nå den bästa lösningen. Som person är du kunnig inom IT, konsultativ och social. Rollen kräver goda kommunikationsegenskaper, med positiv energi och servicekänsla

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Patrik Blüme; patrik.blyme@massrestauranger.se

Välkommen till oss!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
6 mån provanställing
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.massrestauranger.se