Ansvarig för Street Eats restaurang

Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Är du vår Street Eats Ansvarige!!

Vi söker nu dig som kan ta ansvar för våra två Street Eats restauranger. Du är den som ansvarar för och tar hand om vår personal, menyer, maskiner, rutiner mm för restaurangerna.

Konceptet är street food; hamburgare, sallader, korvbrickor - menyn varierar från mässa till mässa beroende på vilken målgrupp vi har. Du har tidigare arbetat med den här inriktningen av mat och brinner för produkten.

Vi tror att du är en person med kock bakgrund att du gillar att till stor del jobba i köket. Du är driftig, kreativ. Du kan se helheten även om det ibland blir stressigt. Meriterande är om du jobbar eller har jobbat i någon av de större hamburgerkedjorna och är van att arbetsleda extrapersonal. Meriterande är också om du har viss vana/ kunskap av att laga och reparera maskiner och är lite teknisk lagd.

I rollen kommer du även att utbilda och coacha personal på plats, du har ett team på 8-16 extraanställda per avdelning lite beroende på storleken på mässa som är i huset just den dagen. Vi arbetar vardagar och helger under säsongen på schema men ingen vecka är den andra lik så schemat kan variera mycket.

Merparten av din arbetstid kommer att vara schemalagd på Street Eats, men det kommer förekomma vid behov att du tar arbetspass även i våra övriga produktionskök som finns i huset där lunchservering, a la carte och bankett måltider serveras.

Här jobbar du med ett glatt gäng som är full av energi. Service inifrån och ut är vårt måtto och vi har ordning och reda samt roligt på jobbet.

Vi erbjuder en säsongsanställning från 8 oktober t om 17 december och om allt funkar bra från båda parter kan vi även erbjuda en säsongsanställning från 8 januari - 30 Juni 2018. Du talar och skriver/läser svenska och engelska obehindrat.

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning och denna rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden. Är det här en tjänst för dig passa då på att redan idag skicka din ansökan till oss, VÄLKOMMEN!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
11 dagar - 3 månader
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.massrestauranger.se