Restaurangansvarig

Glada Ankan Restaurang & Catering AB driver restaurang Teaterbaren samt anslutande caféer i Kulturhuset Stadsteatern. Företaget ingår i en familjeägd restauranggrupp som även driver restaurang- och bankettverksamhet på kreativa och internationella mötesplatser som Stockholmsmässan, MalmöMässan, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Vill du arbeta på en av Stockholms absoluta knutpunkter med utsikt och puls?

Teaterbaren på Kulturhuset söker nu en energifull restaurangansvarig som med stark drivkraft ska hjälpa och utveckla vår restaurangavdelning och vår organisation, är du den vi letar efter?

Som ansvarig för restaurangavdelningen kommer du hantera den löpande verksamheten och vår utveckling inom både personal, produkt och lokal. Du kommer arbetsleda personalen i drift på plats och kvalitetssäkra servicenivå, produktutbud, ordning och renlighet. Du kommer att tillsammans med kök och övriga avdelningsansvariga delta i restaurangens utveckling på kort och lång sikt.

Du tycker om att få människor att samverka för att nå resultat och kvalitet och du har förmågan att leda och engagera. Du är lyhörd, kommunikativ och gillar att sätta mål, följa upp och hålla deadlines. Du har en naturlig servicekänsla och ser det samtidigt som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Du är även ordningsam, strukturerad, välorganiserad och noggrann. Du har goda datakunskaper och du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Tidigare erfarenheter av arbetsledning; olika erfarenheter från restaurangbranschen är ett krav. Tjänsten är på heltid och lön enligt överenskommelse.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så öka dina chanser till anställning genom att skicka din ansökan redan idag!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
6 mån provanställing
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.teaterbarensthlm.se