Serverings personal till Mässan i Malmö

Mässrestauranger i Malmö är utvald restauratör på MalmöMässan, innovationernas och möjligheternas hus. Här driver företaget två restauranger med möjlighet till fest och konferens samt ett antal pop-upserveringar som skapas unikt inför de olika arrangemangen ute på mässområdet. Mässrestauranger i Malmö AB ingår i en familjeägd restaurangkoncern som ägs av systrarna Maria Stridh och Kerstin Johansson. Koncernen driver även restaurang- och bankettverksamhet på kreativa och internationella mötesplatser som Stockholmsmässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Vi söker Servitriser/Servitörer

Mässrestauranger på nya MalmöMässan söker dig som har ett leende på läpparna, agerar som ett serviceproffs, gillar att jobba med mat & gäster.

Vill du vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag på Malmömässan?
Tycker du om att arbeta med mat, möta människor från när och fjärran och brinner för att leverera service? Mässrestauranger är nu på jakt efter nya medarbetare som på ett eller annat sätt vill vara med och skapa Europas bästa mässrestaurangföretag.

Många möjligheter inom ett och samma företag.
Vår verksamhet driver två permanenta restauranger på nya MalmöMässan. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande samt utmanande.

Krav vi ställer på våra servitriser/servitörer
Som servitris/servitör hos oss kräver vi att du har dokumenterad tidigare erfarenhet av att servera. Du gillar att jobba i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor. Meriterande är om du har kassa vana. Du är flexibel och mycket noggrann som person. Du talar svenska och engelska obehindrat då vi har många internationella gäster som besöker oss.

Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och hålla fräscht och påfyllt så att det blir en trevlig upplevelse för våra gäster att äta hos oss. Eftersom vårt företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger med betoning på Höst och vår.

Arbete finns vid på följande evenemang: http://www.malmomassan.se/en/Calendar. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag.

Om du är intresserad av denna tjänst skicka in din intresseanmälan. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig.

Välkommen!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
3 - 6 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.massrestauranger.se