Skogvaktare

Uppsala stift har till uppgift att stödja stiftets församlingar i deras uppdrag. Stiftet omfattar 127 församlingar och sträcker sig från Kungsängen i söder till Gnarp i norr och har sitt kansli i Uppsala.

Team egendom är den enhet inom Uppsala stift som har till uppgift att förvalta Prästlönetillgångarna vilka består av jord- och skogsfastigheter och en fondförmögenhet. Vidare ansvarar teamet för att stödja församlingarna i uppdraget att underhålla kyrkobyggnader och kyrkomiljöer samt vara rådgivande i fastighetsfrågor. Drift och underhåll av stiftets fastigheter, Breidagård, Undersvik och Stiftets hus ingår också i förvaltningsuppdraget.

Vi söker en
Skogvaktare, vikariat med placering i Uppsala till och med 31 augusti 2018 med möjligheter till förlängning/tillsvidareanställning.

Om tjänsten.
Dina arbetsuppgifter är en kombination av utvecklingsarbete och operativa frågor i samarbete med entreprenörer och personal. Utvecklingsarbetet av arbetsprocesser sker med stödjande IT-system och präglas av ständiga förbättringar.
Till de operativa uppgifterna hör arbetsledning, planering, drivning, logistik, vägfrågor, skogs-vård, natur- och kulturvård. Du kommer att arbeta med eget resultatansvar.
Du ska även representera och företräda prästlönetillgångarna i ovan nämnda arbetsuppgifter. Uppsala distrikt har två egna planerare, omfattar ca 16 000 hektar och avverka ca 74 000 m3sk per år.

Din kompetens
Vi söker dig som har en skoglig högskoleutbildning kombinerad med god erfarenhet från modernt certifierat skogsbruk. Du ska också vara van att arbeta med IT-baserade stödsystem.
Som stiftskogvaktare ska du vara en bra ledare. Du ska också ha god förmåga att samarbeta och kommunicera, eftersom kontakt med medarbetare, kunder, kollegor, entreprenörer och andra intressenter är en viktig del av arbetet.
Den egna drivkraften och initiativförmågan är lika viktig som samarbetsförmåga och teoretiska kunskaper.
Du är strukturerad, resultatinriktad samt kan arbeta självständigt.
Som stiftsskogvaktare är du en viktig representant för kyrkan och du förväntas därför dela Svenska kyrkans värderingar.
B-körkort är ett krav.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Vill du veta mer?
För information om tjänsten kontakta stiftsskogvaktare John Bjarnert, 018-55 15 10 eller enhetschef Helena Eld, 018-68 07 45. Fackligt ombud för Naturvetarna är Ronny Jonsson, 018-68 07 41.

Välkommen med din ansökan
Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 8 september 2017.
Vi tar inte emot ansökan via epost utan ber dig söka genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen! Välkommen med din ansökan!

Mer information finner du på hemsidan, www.svenskakyrkan.se/uppsalastift.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Svenska kyrkan