Chef för InternService

Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Chef för Intern Service på Mässrestauranger!

Vi söker nu en stark arbetsledare med utvecklingsintresse och servicekänsla. Då vi behöver effektivisera vårt arbetssätt söker vi dig som är intresserad av att påverka din situation tillsammans med dina medarbetare och övriga företaget och jobba mot våra mål.

Om rollen:
Tjänsten är en nyckelfunktion för oss då en effektiv och optimal planering har stor ekonomisk betydelse i vår verksamhet. Du har ansvar över de lagerutrymmen vi har på olika ställen i anläggningen och en koordinering av arbetet. Vi behöver utveckla vårt arbetssätt och effektivisera planeringen för bästa resultat både praktiskt, ekonomiskt och trivselmässigt. Du kommer att ingå i driftgruppen. Vi arbetar viss period både helger och kvällar enl ett årsarbetstidsavtal, ledigt har vi huvudsakligen under jul/nyår samt sommartid.

I intern service ingår:
- varumottagning för vidare transport internt och för lagring med eget ansvar
- välkomnande och mottagning av all personal
- maskinreparationer för 3 kök och en övrig maskinpark
- möblering och materialtransporter för de evenemang som äger rum utanför våra restauranger i Stockholmsmässans hallar (porslin, mobil köksutrustning mm)
- öppning/låsning av företaget, larmning, inpassering, säkerhetstänk
- disk- och städavdelningen (har egen organisation men behöver planeringsstöd)
- fastighetsfrågor tillsammans med hyresvärden Stockholmsmässan och egna
- husfrufunktionen med ansvar över arbetskläder, dukar och övriga textilier

Om dig:
Du har stark servicekänsla i kombination med logistikkunnande och strukturkänsla. Du har god arbetsplanering för stödfunktioner i verksamheten, allt vi gör syftar till att leverera en totalupplevelse för kunden/gästerna/besökarna. Vi gör det med "service inifrån och ut", på bästa och effektivaste sätt för att nå slutprodukten och med en fin serviceattityd internt.
Vi vill att du har stark kunskap av planering av relevant karaktär samt förmåga att prioritera rätt även i hastigt uppkomna situationer.

I rollen ingår personalansvar då vi har ett antal fasta medarbetare och ett flertal extra medarbetare, därför ser vi gärna att du har erfarenhet av att leda personal. Säsongsanställningar förekommer. Du behöver ha Körkort minst B och vana av Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen

Vi erbjuder ett modernt restaurangföretag och trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Rollen är flexibel och varierande med större och mindre projekt och evenemang, du kommer att få vara med på olika roliga jobbrelaterade utvecklingsaktiviteter och resor som även kan förekomma utomlands.

Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att klicka på "Ansök här" nedan, observera att vi ej hanterar ansökningar vi email.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
MRG

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Läs mer om oss på vår hemsida www.massrestauranger.se