Vill du bli en av oss?

Engströms Lastbilar AB är en auktoriserad återförsäljare för Scania lastbilar med anläggningar i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Vårt mål är att erbjuda våra kunder kompletta serviceanläggningar nära kunden med hög kunskapsnivå i alla led, för att kunden ska få ett så effektivt fordonsnyttjande som möjligt till lägsta kostnad. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 140001.

Vi söker alltid duktiga och ambitiösa tekniker till våra anläggningar!

Som lastbilstekniker arbetar du på någon av våra anläggningar i Linköping, Kisa, Vimmerby eller Västervik. Du ingår i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker mot tunga fordon eller personbil. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort, saknar du C behörighet är detta något vi kan erbjuda. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar. Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper i svetsning.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram.

Vill du veta mer om vad en tjänst som lastbilstekniker hos oss innebär och vad Engströms Lastbilar erbjuder är du välkommen att ringa vår servicemarknadschef Anna Lena Anundi Kindstrand på 013-255016.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Engströms

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.engstromslastbilar.se