För arbetsgivare


Rörligheten på arbetsmarknaden ökar och det ställer höga krav på snabba rekryteringsprocesser och effektivitet.

Jobbet.se erbjuder flexibla rekryteringslösningar och en transparent rekryteringsprocess där du som företagare har insyn i hela rekryteringsprocessen. Du väljer själv hur delaktig du vill vara.

Är du arbetsgivare och intresserad av att veta mer om våra tjänster?
Välkommen att kontakta oss via kundtjanst@jobbet.se eller ringa 018 - 100 112!      ...               

Annonserad rekrytering

- Marknadsföring och rekrytering, allt i ett!

Du tilldelas en personlig rekryteringskonsult samt en rekryteringsassistent som jobbar med ditt rekryteringsuppdrag från start till mål. Dina rekryterare finns tillgängliga alla vardagar 08.00 – 17.00. Via dina rekryterare kan du även boka lämpliga annonseringskanaler till rabatterade priser.

Mer info

            ...              
 
 

Search/Headhunting

När du söker kompetens som är lite svårare att hitta – då behöver du
hjälp av en searchspecialist och researcher. Search används i första hand när det bedöms som svårt att hitta lämpliga kandidater med hjälp av annonserad rekrytering,
t ex inom bristyrken eller yrken som kräver unik kompetens. Search kan genomföras antingen som ett komplement till en annonserad rekrytering eller som executive search utan annonsering.

Mer info


           ...              
 

Löpande rekryteringsstöd

- En tjänst för framtidens vinnare!

Den här tjänsten vänder sig till företag som är i tillväxt. Kunskapsintensiva företag som förstått att framtida medarbetare är en förutsättning för framtida tillväxt. Företag som insett att det är hård konkurrens om kompetent arbetskraft och som därför behöver en trygg och engagerad samarbetspartner för rekrytering under kommande år. Företag som ser oss som en del av sin egen organisation!

Mer info
            ...              
 
 Kom igång med rekrytering

Vill du rekrytera på egen hand men behöver stöd och lite hjälp att komma igång? Ladda ner vår rekryteringsplanerare och mall för kravprofil här!

Mer info


Dela

Annonser