ADR-Operatör

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

 


 

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför dig som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu slambilschaufför med inriktning mot farligt gods till våra regionkontor i Sätra och Rotebro.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. I anställningen ingår ordinärt slamsugningsarbete i Stockholmsområdet, med huvudsaklig inriktning på farligt gods, tex. spillolja, oljeavskiljare, tvättrännor mm.
Även medhjälp vid ackrediterad kontroll av cisterner och avskiljarsystem ingår i de dagliga uppdragen. På Relita är vi stolta över att jobba med bra och moderna fordon.

Anställningsort Rotebro/Sätra
Arbetstider vardagar 06.30 - 15.30 visst helgarbete kan förekomma efter överenskommelse

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning före tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag 31 oktober.
Vi behandlar ansökningarna löpande och rekryteringen kan ske innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte att skicka in ansökan idag!

Krav
CE-körkort
YKB
ADR-behörighet, även för TANK

Meriterande
Arbete på väg
Tidigare erfarenheter alternativt behörigheter inom Ackrediterad kontroll

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
06.30-15.30

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Conny Wisselgren
Mobil: 073-080 91 60
Epost: conny.wisselgren@relita.se

Arbetsgivare
Relita

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Relita, besök vår hemsida, www.relita.se
Dela

Annonser