Företagspresentationer

Här presenterar vi seriösa arbetsgivare som återkommande söker personal och som gärna tar emot spontanansökningar via sin egen hemsida.
Sortera fram lämplig arbetsgivare efter bransch och region!

Vill du exponera ditt företag här på Jobbet.se?
Kontakta kundtjänst på 018-100 112 eller kundtjanst@jobbet.se för mer info.

 • Happydress AB är ett klädföretag som genom varumärket House of Lola säljer egendesignade vuxen- och barnkläder via hemförsäljning och i egen webshop. Företaget startades 2008 och har sedan starten haft en mycket snabb tillväxttakt. 2013 utnämndes Happydress AB, utav Dagens Industri, till Sveriges 5:e snabbast växande företag i alla branscher och blev vinnare av gasellpriset i Uppsala län. Företaget har idag 224 säljare inom hemförsäljningen i  både Finland och i Sverige som arbetar på provisionsbasis samt 27 administrativt anställda personer. Happydress administrativa kontor är placerat i Uppsala och företagets lager/logistikcenter är placerat i Enköping. Företaget präglas av ett personligt förhållningssätt inom personalgruppen där omtanke tillsammans med hög arbetsmoral och en vilja att ta ansvar är viktiga hörnstenar.

  Till House of Lola's hemsida.

 • Jumbo Stay Arlanda och CityStay Uppsala ingår i ODIOS Hospitality Group. Det är två anläggningar med sammanlagt 114 rum. Närheten mellan Uppsala och Arlanda gör att anläggningarna drivs av ett gemensamt team. Jumbo Stay erbjuder ett världsunikt boende i en ombyggd Jumbojet - Boeing 747. Få andra hotell i Sverige har fått den uppmärksamhet i världsmedia som Jumbo Stay har erhållit under sina första fem år i drift. På Jumbo Stay erbjuder vi boende, upplevelser, bar, restaurang & café samt konferens och möten. CityStay Uppsala är beläget mitt i Uppsalas kulturella och historiska centrum med stadens sevärdheter bokstavligen utanför fönstret.

  Till Jumbo Stay.se
  Till City Stay.se

 • Från bra till bäst – nu fortsätter vi att utveckla Växa Sverige och behöver fler medarbetare! Detta för att nå vårt mål att blir Europas bästa service- och rådgivningsföretag för mjölk- och köttföretagare. Vi har 32driftsplatser och omsätter cirka 420 MSEK. Våra drygt 500 kunniga och engagerade medarbetare är alltifrån experter, produkt-utvecklare, rådgivare till support-, semin- och fältpersonal samt kvalificerade djurskötare. Vi arbetar med avel, semin, rådgivning/företagande, djurhälsa och avbytarservice.

  Till Växa Sveriges hemsida

 • Liljas Personbilar AB är ett av Smålands och Ölands ledande bilföretag, som har förmånen att få arbeta med Volvo, Renault, Dacia, LandRover och Jaguars starka personbilsprogram samt Renault, Dacia och Isuzus lätta transportbilar. Liljas bedriver verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro, Alvesta, Tingsryd, Borgholm, Emmaboda och Bergkvara. Med hjälp av ca 250 st medarbetare omsätts ca 1,2 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel.


  Till Liljas Bils hemsida

 • Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi 64 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Förutom VVS arbetar vi även inom områdena Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl har drygt 1 000 medarbetare och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Vår omsättning uppgår till 5 mdkr.

   

  Till Dahls hemsida

 • Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med sju stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors Handelspark, Töcksfors Shoppingcenter, Eda/Charlottenberg, Strömstad Åmål och senaste butiken i Storlien. Verksamheten startades 1997, men namnet Eurocash etablerades först 1999. Idag är vi ca 300 medarbetare som tillsammans omsätter över 1 miljard kronor om året. Vår strategi är att expandera genom förvärv och organisk tillväxt för att stärka positionen som matvarukedjan med det breda sortimentet och de lägsta priserna. Eurocash ägs av Conceptor AS i Oslo.

 • Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Numera vänder vi oss även till företag inom tillverkninsindustrin. Vi har filialer på närmare 40 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Verksamheten startades 1994 och ägs sedan 2002 av Dahl Sverige AB som ingår i världskoncernen Saint-Gobain. Bevego har drygt 400 anställda.

 • Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt företag med 400 anställda. Vi omsatte över 2 miljarder kronor 2011. Upplands Motor finns idag i Uppsala, Arlandastad, Tierp, Stockholm Akalla och Hammarby Sjöstad där vi säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar. Vi arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia.


  Till Upplands Motors hemsida

 • Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996 och vi har sedan dess utvecklats till marknadsledande i Mälardalen och är en av de största aktörerna i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Norrtälje, Östhammar, Sala, Tierp, Enköping, Västerås, Gävle och Stockholm. Vi är 250 anställda. Vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, jour, sanering, rivningar, industriservice och transporter. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Bolaget är miljöcertifierat enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.
  Relita erbjuder ett spännande och omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.


  Till Relitas hemsida

 • En av gränsens mest välsorterade godisbutiker
  Supergott är en av gränsens mest välsorterade godisbutiker med över 1.000 artiklar inom godis, läsk och tobak. Supergott startades 2012 och består idag av 3 stora gränshandelsbutiker i Strömstad, Töcksfors Handelspark och Töcksfors Shoppingcenter med ca 40 anställda. Supergott ingår i Eurocash Food AB.


  Till Supergotts hemsida

 • Konditorgruppen är en sammanslutning av ledande svenska konditorier från hela landet. Förenings medlemmar sätter kunden i centrum och vår målsättning är att kunna erbjuda välsmakande bageri- och konditorivaror med hög kvalitet och en god service. Vi använder endast förstklassiga och väl kontrollerade råvaror från branschens ledande leverantörer. Våra värdeord är förnyelse, kvalité, hantverk och tradition.

  Till Konditorgruppens hemsida

 • Mölndalsbostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar ca 3 500 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är drygt 60 medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – att ständigt utvecklas till en bättre värd i Mölndal! Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets faser.

   

  Till MölndalsBostäders hemsida

 • Uppsala Taxi 100 000 AB är Uppsalas största taxibolag och har servat Uppsalas invånare med taxitransporter dygnet runt sen 1926. Vi är certifierade enligt Säker Grön Taxi som är ett kvalitetssystem som bygger på ISO 14001. Vi införde som första taxibolag i värden alkolås i samtliga våra fordon redan år 2000.
  Uppsala Taxi erbjuder taxikunder i Uppsala med omnejd säkra, snabba, miljövänliga och komfortabla transporter, på utsatt tid och med professionellt vänligt bemötande i alla led.


  Till Uppsala Taxis hemsida

 • Magdalenas AB erbjuder företagstjänster inom ekonomi, personal och kontor.
  Vi rekryterar och hyr ut personal inom flera områden och branscher. Hos oss har vi flera möjligheter när det gäller att utöka företagens personalstyrka. Ekonomi och administrativa uppgifter kan skötas från vårt kontor, personal kan vara på plats ute hos företag alternativt tar vi hand om hela rekryteringen och presenterar lämpliga kandidater. Förutom ekonomi och personal har vi fyra företagshotell i Uppsala och Enköping. Där finns vår personal på plats och vi erbjuder kontor och konferensservice.

  Varmt välkommen till oss!

  Till Magdalenas hemsida

 • Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 250 medarbetare med en omsättning på cirka 450 miljoner kronor per år. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för god service och hög kvalitet.

  Vi har erhållit flera stora men även mindre uppdrag som vi är mycket stolta över. Några av dessa är Clarion Arlanda Airport Hotell, Veterinär- och husdjurscentrum (VHC) Ultuna/Uppsala, Skandionkliniken Uppsala, Nya Karolinska Solna (NKS) Stockholm och Sveavägen 44 Stockholm.


  Till Sallén Elektriskas hemsida

 • CompuGroup Medical är ett världsledande eHälsobolag. Med en kundbas på c:a 400.000 kunderarbetar vi med läkare, tandläkare, sjukhus, apotek och hälsonätverk i 43 länder. Vi har 4.000 kvalificerade medarbetare som arbetar på våra kontor i 19 länder för att erbjuda de bästa lösningarna inom eHälsa.

  CompuGroup Medical Sweden AB har funnits på den svenska eHälsomarknaden i mer än 20 år och levererar effektiva och säkra lösningar till såväl enskilda mottagningar som till kliniker, sjukhus, kommuner och landsting. Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med användarna med målsättningen att på ett användarvänligt och effektivt sätt stödja hela vårdkedjan.


  Till CompuGroup Medicals hemsida

 • Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring ska möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balderaktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm Large Cap. Inom Balderkoncernen finns varumärkena Balder, Din Bostad samt Bovista.

  Till Balders hemsida.

 • Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer, fritidsanläggningar i Örebro kommun. Futurum fastigheter äger och förvaltar idag ca 376 000 kvm lokaler fördelat på 446 fastigheter.

  Till Futurm Fastigheters hemsida.

 • Systrarna Maria Stridh och Kerstin Johanssons familjeföretag driver restaurang- och bankettverksamhet på kreativa och internationella mötesplatser som Stockholmsmässan, MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stadshuset och Engsholms Slott.

  Stadshusrestauranger ansvarar för banketter och fester i Stockholms Stadshus samt nya Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi. Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan och MalmöMässan. Här finns caféer, á la carte-restauranger och eventytor där vi lagar god mat till tusentals gäster på arrangemang som Kristallen och Bocuse d’Or. I Kulturhuset Stadsteatern driver vi Teaterbaren, caféet Ekoteket och uteserveringen Taket. Engsholms Slott på Mörkö utanför Stockholm är specialister på exklusiva konferenser men även bröllop och weekends.


  Till Mässrestaurangers hemsida

 • Engströms Bil är en privatägd företagsgrupp och drivs numera av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby och Västervik. Engströms Bil är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Scania och Gulf finns även inom koncernen. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO 9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.

  Till Engströms bils hemsida

 • HSB jobbar med att skapa det goda boendet för våra drygt 535 000 medlemmar i Sverige. I Gävleborg, Västernorrland och Jämtland servar vi 350 bostadrättsföreningar och fastighetsägare med ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster. HSB har också drygt 2000 hyreslägenheter i området. Till vår hjälp har vi nästan 250 duktiga medarbetare som nu behöver förstärkning.


  Till HSBs hemsida

 • Pandurobutiken i Gränby Centrum, Uppsala, drivs av Gränby Hobby AB och är ett dotterbolag till Faustum AB som även innehar Upsala Färg AB och Parfymeri L AB. Pandurobutiken i Gränby Centrum har 5 anställda och omsätter 12 MSEK.

  Till Panduro Hobbys hemsida

 • Norrmejerier Ek. Förening är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av ca 550 lokala bönder i  Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk på våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. Vi har unika varumärken som Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrglimt®. Norrmejerier sysselsätter ca 480 årsanställda och omsätter
  ca 1,9 miljarder kronor per år.

  Till Norrmejeriers hemsida

 • Fyrishov – möjligheternas arena
  Fyrishov är Sveriges mest besökta arena och fjärde största besöksmål. Verksamheten består av bad, idrott, event, möten och rekreation. Arenan omfattar dels idrottshallar för idrott, mässor, möten, event och specialutrustade idrottshallar samt en badanläggning med äventyrsbad, simhall med 50-meters bassäng, undervisnings- och träningsbassäng samt relaxavdelning med gym. Utomhus finns ett stort sommarbad med två bassänger och ett bastulandskap som kan bokas året om. I anslutning ligger Fyrishovs stugby med 38 stugor, campingplats och ett område med sommaridrotter. På arenan finns restaurang och serveringar. Bolagets verksamhet omfattar även drift av Gottsundabadet med 25-metersbassäng, barnbassäng och gym. All verksamhet har öppet alla dagar året runt. Fyrishov AB har flera olika koncept i sin varukorg ex vis; Sommarpasset, Tävlingsstaden och bokningsportalen www.destinationuppsala.se. Fyrishov AB är ett kommunägt aktiebolag som ingår i kommunkoncernen Uppsala Stadshus AB.


  Till Fyrishovs hemsida

 • SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

  I Sverige är vi 1400 medarbetare och vi omsätter c:a 1 miljard kronor. Att attrahera och utveckla talanger är en viktig del i att vara The Food Travel Experts och vi håller alltid ögonen öppna efter talangfulla människor som delar våra värderingar och vår passion för kvalitet. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och ledarskap. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.


  Till SSPs hemsida

 • Svenska kyrkan är ett evangelisk-lutherskt trossamfund med ett gemensamt uppdrag att dela evangelium i ord och handling. Stiften är Svenska kyrkans regionala nivå.

   

  Uppsala stift är både ett geografiskt område och namnet på den organisation som stöttar stiftets församlingar i deras uppdrag. Det sker med hjälp av fortbildning och rådgivning, genom att se till att verksamheten följer kyrkoordningen och genom att förvalta stiftets skogs- och marktillgångar. I detta uppdrag arbetar biskopen tillsammans med handläggare och förtroendevalda organ.

   

  Till Svenska Kyrkan, Uppsala Stifts hemsida

 • Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med försäljning i Norrköping och Nyköping. Företaget är återförsäljare för Volkswagen och Audi personbilar samt VW Transportbilar och bussar.
  Under namnet Bilxpo är företaget återförsäljare för Skoda.

  Var med i Söderbergs expansion!

  Till Söderbergs Personbilars hemsida

 • Vi är den nya färskvarubutiken i området där övergångarna mellan Norge och Sverige är som mest täta. Som en del av Eurocash-Gruppen, vars erbjudande fokuserar på gränshandel, kommer vår nya butik erbjuda ett brett och inspirerande sortiment till riktigt bra pris – hos oss ska det smaka utan att kosta mer. Med engagemang, mod och generositet vill vi visa våra kunder vägen till en bättre matupplevelse.

  Till Stömstad Mat's hemsida.

 • Om Recipharm

  Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 3 500 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar för närvarande flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5 miljarder SEK och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Jordbro, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på NASDAQ Stockholm.


  Till Recipharms hemsida

Dela

Annonser